Konsulent

Konsulenttjenester hos Duett AS

Duett AS har meget erfarne og dyktige konsulenter innen regnskap, lønn, årsoppgjør, web og IKT. Innenfor programvare kan vi hjelpe deg med både opplæring og rådgivning for effektiv og rasjonell utnyttelse av våre produkter.  Våre teknikere bistår blant annet med rask og korrekt installasjon og oppgradering av programvare. Innen systemutvikling tilbyr vi spesialtilpasninger eller integrasjoner til Duett Økonomi eller ColumbiWeb , eller generell applikasjonsutvikling basert på kundens spesifikke behov.

Konsulenttjenester i Duett Økonomi

Duett Økonomi er vårt egenutviklede økonomisystem, og har et bredt spekter av funksjonaliteter. Duett dekker alt fra vanlig bilagshåndtering til avansert logistikk og komplett årsoppgjør. Hver enkelt bedrift har sine egne rutiner og behov som skal løses i Duett, og våre konsulenter tilbyr bedriftsintern opplæring og rådgivning slik at akkurat din bedrift skal få best mulig nytte av programmet. Duett er også meget fleksibelt med hensyn til spesialtilpasninger som dekker ditt behov.

Konsulenttjenester i ColumbiWeb

ColumbiWeb er vårt egenutviklede publiseringsverktøy for web. Våre konsulenter tilbyr deg rådgivnings- og strategitjenester samt webdesign, slik at du kan publisere ditt budskap på en synlig og tiltrekkende måte. 

Konsulentbesøk i din bedrift

Vi konsulenter tilpasser oss deg. Ønsker du at vi skal komme på besøk til deg gjør vi gjerne det. Et annet alternativ er at vi kobler oss opp og fjernstyrer din maskin.

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat.