Velkommen til fagseminar for regnskapsførere - 2018

Vi gjennomførte et vellykket fagseminar på Værnes denne uken, og gleder oss til Gardermoen neste uke.

I dag (13/9) er siste frist for påmelding til seminaret.

Program fagseminar for regnskapsførere - Duett 2018

 

På Gardermoen har vi reservert den største konferansesalen, og mange flere rom, slik at det skal være bedre plass til alle. Vi har satt sammen et program der digitaliseringen i regnskapsbransjen blir den røde tråden.

 

Se detaljert program her.  

 

 • Påmelding til Gardermoen 18. og 19. september 2018

   

  Den teknologiske utviklingen går hele tiden raskere, og det er stadig endringer også fra myndighetenes side. I tillegg til våre egne dyktige fagfolk, vil foredragsholdere fra Næringsdepartementet og Nets presentere relevante nyheter for deg.

   

  Vi har også i år noen gode nyheter vi skal lansere, og Duett Reise er en av dem. Duett Reise er et godt supplement til Duett Lønn, som vi har videreutviklet mye i år. Har du ikke prøvd Duett Lønn før, får du en god innføring i det på seminaret. Vi har et parallelt foredrag for deg som allerede er i gang med Duett Lønn.

   

  Under middagen har vi engasjert Frode Alnæs til å underholde oss, og han vil sørge for en hyggelig, musikalsk og humoristisk atmosfære.

   

  Autorisasjonen: Inntil åtte timer innen skatt / avgift, finansregnskap, bokføringsregelverket og andre fagområder.

   

  NB: På Gardermoen må du i år bestille overnatting selv. Du finner en link til bestilling av rom i vårt påmeldingsskjema. På Værnes bestiller du overnattingen via oss som vanlig. Overnattingen betales uansett av hver deltaker, den er ikke inkludert i deltakeravgiften.

   

  Vi gleder oss til å treffe deg, og ser fram til to inspirerende dager med mye god dialog!

   

   

 • << Tilbake