Velkommen til fagseminar for regnskapsførere - 2018

I fjor hadde vi tidenes rekorddeltakelse, med 456 engasjerte regnskapsførere totalt! Vi er takknemlige for den enorme responsen, og håper dette ga mersmak til å være med også i år.

Program fagseminar for regnskapsførere - Duett 2018

 

På Gardermoen har vi nå fått reservert den største konferansesalen, og mange flere rom, slik at det skal være bedre plass til alle i år. Agendaen til årets seminar er nå klar, og vi har satt sammen et program der digitaliseringen i regnskapsbransjen blir den røde tråden i seminaret.

 

Detaljert program finner du her

 

 • Jeg ønsker å delta på Værnes 11. og 12. september 2018
 • Jeg ønsker å delta på Gardermoen 18. og 19. september 2018

   

  Den teknologiske utviklingen går hele tiden raskere, og det er stadig endringer også fra myndighetenes side. I tillegg til våre egne dyktige fagfolk, vil foredragsholdere fra Næringsdepartementet og Nets presentere relevante nyheter for deg.

   

  Vi har også i år noen gode nyheter vi skal lansere, og Duett Reise er en av dem. Duett Reise er et godt supplement til Duett Lønn, som vi har videreutviklet mye i år. Har du ikke prøvd Duett Lønn før, får du en god innføring i det på seminaret. Vi har et parallelt foredrag for deg som allerede er i gang med Duett Lønn.

   

  Under middagen har vi engasjert Frode Alnæs til å underholde oss, og han vil sørge for en hyggelig, musikalsk og humoristisk atmosfære.

   

  Autorisasjonen: Inntil åtte timer innen skatt / avgift, finansregnskap, bokføringsregelverket og andre fagområder.

   

  NB: På Gardermoen må du i år bestille overnatting selv. Du finner en link til bestilling av rom i vårt påmeldingsskjema. På Værnes bestiller du overnattingen via oss som vanlig. Overnattingen betales uansett av hver deltaker, den er ikke inkludert i deltakeravgiften.

   

  Vi gleder oss til å treffe deg, og ser fram til to inspirerende dager med mye god dialog!

   

   

 • << Tilbake