Hent avregninger på produksjonstilskudd fra dataflyt

Via Landbrukets Dataflyt får du nå lastet ned og bokført avregninger på produksjonstilskudd fra Landbruksdirektoratet. Tilskuddsavregningene leses inn i regnskapet ferdig kontert på samme måte som andre avregninger i Dataflyt. Det originale tilskuddsbrevet følger med i importen.

For at du skal få hentet tilskuddsavregningene, må kundene dine gi nye samtykker i Landbrukets Dataflyt. Alle registrerte landbruksforetak i Dataflyt har fått e-post og SMS med informasjon om dette, med link direkte til disse samtykkene.

 

NB! Samtidig med samtykkeregistrering vil landbruksforetakene bli bedt om å logge seg inn i Altinn. Da vil Landbrukets Dataflyt kunne motta tilskuddsbrevet fra Altinn, og få lagt det ved den digitale tilskuddsavregningen.

 

Minn gjerne kundene dine på å registrere nødvendige samtykker, og be de som ikke allerede har registrert seg i Dataflyt, om å gjøre det her

 

Gi også bøndene tilgang til Duett MinSide, så får de full oversikt over alle avregninger der, og kan attestere og betale fakturaer fortløpende på ett sted.
Kort sagt, gi kundene dine en enklere hverdag

 

 

 

<< Tilbake