Nyheter og tips fra Duett

Menyer og navigering i MinSide

Klikk på meny-knappen i den grønne linja oppe til høyre for å vise det du har tilgang til i MinSide, sortert på temaer. Rapporter er samlet i egen undermeny, sortert på samme måte i temaer. Link til hjelp ligger nederst i bildet.

 

Den nye menyen viser kun de menypunktene du har tilgang til. (Tidligere syntes alle menypunkter og du måtte klikke på et menypunkt før du fikk vite om du hadde tilgang.)

MinSide-meny

 

 

I denne artikkelen viser vi et eksempel på hvordan du finner oversikten over sendt faktura.

Hvor finner jeg oversikten over sendt faktura i Duett MinSide?

 

 

Rediger / kopier / krediter faktura 

Valgene rediger faktura, kopier faktura og krediter faktura finner du nå under 'Opprett ny faktura'.

Rediger-kopier-faktura

 

Filter og søk i MinSide

Filterknappen til venstre i oppslag og rapporter brukes for å angi utvalg du vil søke i. Du ser utvalgene du har gjort over rapporten, og kan også fjerne eller endre dem der.

MinSide-filter

 

Har du prøvd Duett-appen?

Der har du mye av det samme som i MinSide, og noen flere muligheter i tillegg. Last ned appen gratis via Appstore eller Google Play, og logg deg på med den vanlige MinSide-brukeren din.

 

Veldig greit når du er på farten og ikke har tilgang til pc. Innholdet i appen styres av det du har tilgang til i MinSide.

 

Timeregistrering i appen 

Passer perfekt for deg som har flere ansatte som skal registrere timer. Timene kan brukes til fakturering og/eller lønn.

 

Fakturering i appen 

Fakturering kan du gjøre i Duett MinSide eller i Duett-appen. Appen finner kunder i nærheten via GPS, og du kan scanne strekkoder for å legge inn varer.

 

Du kan sende e-faktura, PDF-faktura via e-post eller eFaktura til Vipps/privat nettbank. Utskrift av fakturaer gjøres fra MinSide. 

 

 

Duett-appen-hand

 

 
 

Oppfølging av ubetalte fakturaer

Det er viktig å følge opp kundene. Fra forsiden på Duett MinSide klikker du på oversiktsbildet «utestående fakturaer». Der kan du sende betalingspåminnelser på e-post eller SMS. Hjelper ikke det, kan du overføre forfalte fakturaer fra Duett MinSide til Svea Finans, og de tar seg av resten. Du får pengene inn på konto så snart kunden din har betalt, til og med automatisk bokført. Det koster deg heller ikke noe, tjenesten dekkes av renter og gebyrer som skyldner betaler. Bruk av Svea Finans-tjenesten er basert på at du fakturerer med KID-nummer.